Lehet, hogy a témaválasztásom egy csöppet kényesre sikeredett, de azt hiszem, hogy a mai világban, amikor a tévé többek közt olyan műsorokat sugároz, amikben agyhalott korcsok tök pucéran keresnek magukat párt, akkor már semmi sem számít tabunak. És hiába álszenteskedünk, köpködünk erre a sok pillanat emberre, valakik mégis nézik ezeket a műsorokat. Sőt, egy majka húsz év múlva tán még Kossuth-díjat is kap, szóval nem kell feszengeni, hogy a soraim a hátsó fertályt érintik.

Elég sok időt töltök Angliában, ahol már kevés dolog vált ki belőlem meglepődést, de egy sztori hallatán kis híján mentőt kellett hívnom magamra.

Első körben még furcsa volt, hogy a gyerekeket már az iskolában arra buzdítják, hogy ne fojtsák el a nemi vágyukat, bátran vállalják fel a másságukat meg ilyesmik, de mára már megszoktam, hogy gyakran azt sem tudom, hogy fiú vagy lány jön velem szemben az utcán; hogy átlátszó cicanadrágban ugráló csitrik szaladnak el előttem; 8-10 éves gyerekek nyalják-falják egymást a parkban; gyereklányok tolják a babakocsit stb. de nemrég hallottam egy első hallásra igen bizarr történetet, amin elgondolkodtam és a döbbenetemet felváltotta a szomorúság.

A sztori főhőse egy átlagos tizenkét éves kislány. Hinném én, hogy kislány, de manapság a tizenkét éves kislányok többsége inkább eltorzult mini felnőtt, mintsem gyerek. Szóval adva van ez leányka, akit az ügyeletre szállítottak be, mivel egy hancúrozást követően össze kellett toldozni-foltozni. Igen...ott.
Nem, nem történt semmi erőszak, sőt a kislány kikérte magának, hogy a suliban vizsgálat indult annak ügyében, hogy vajh melyik fiúcska okozhatta neki eme élményt. A választ ő maga adta meg:"az egyik srác a suliból, és ez tök jó, és anális szexfüggő lettem".

A dörzsölt pszichológus és szociális munkás azonban nem nyugodott bele ebbe a válaszba, és hamar egy olyan helyzetben találták magukat, ami még őket is meglepte. Ugyanis kiderült, hogy a suliban ez egyfajta divat, és a tizenéves lányok a "virgin forever" szellemében simán bevállalják az anális szexet, sőt kisebb fajta versengés van köztük, hogy ki bírja gyakrabban.


Lehet, hogy egy habtejszín állagú burokban élek, de én úgy tudtam, hogy a szexnek ehhez a fajtájához az alapkő a bizalom. Elvégre hadd ne ecseteljem-arra van a google-, hogy ez az együttléti forma mivel jár. Vagy én vagyok egy konzervatív fapicsa, aki szerint több mint gáz, hogy tizenkét éves gyerekek így szexelnek? Ez ma már normális? Tudom én, hogy az angolok mindig is furcsa népnek számítottak, de ennyire?!

Elgondolkodtam, hogy mi lesz ezekből a kislányokból? És a kisfiúkból? Akik ilyen könnyen khm... megnyílnak egymásnak, és a szexnek a szépségét nem lépcsőfokról lépcsőfokra haladva élik meg egy szerelmi kapcsolatban, hanem pusztán a vagányság és ki tudja még minek a jegyében?
Nem akarok a saját öreganyám lenni, de ki a franc fog ennyi kiégett emberrel együtt tudni élni? Mit képes adni két kiégett ember egymásnak?

Kissé össze-vissza bejegyzés lett, de még mindig nem tértem magamhoz ebből a történetből. Tudom, hogy ez nem egy általános jelenség (legalábbis remélem), de szerintem baromi jól haladunk abba az irányba, amikor majd mini zeuszok és ganümédészek lány testben fognak futkosni az iskola folyosóin. És persze ezért okolhatjuk a médiát, a felgyorsult világot, amiben élünk, de az igazság az, hogy a ribanc- és kurafipalánta elburjánzásról mindannyian tehetünk, elvégre felelősséggel tartozunk egymásért, főleg a gyerekekért.

Vagy köpjem ki a Teréz anya tablettát és nézzek inkább pornót, mert ez a jövő?

(A képen Kristina Pimenova szupermodell látható. 10éves...)