perla

A szomorú nő mindig menstruál?Csók Tündérbogyók!
 

Na, hát hétfő van. Ezért a mondatért már megérte felcsapni a laptopomat, de nem kevés hatásvadász-semmit mondó üres-üzcsi-poszcsi kering a neten, tehát eggyel több vagy kevesebb már igazán nem számít a mérlegnek.
A galamblelkű, tulipánsziromba csavart szívvel rendelkező Urak most ezt a bejegyzést ne olvassák el! Önök addig kapják elő a keszkenőt a nagyi fiókjából, és mondjuk hímezzenek bele egy Dali festményt. Élvezzék a szabad foglalkozást!


Lehet, hogy most egy kicsit savanykás ízű lesz a limonádé a mélyen tisztelt férfiak számára, de szavuk sem lehet, mert nem egyszer a fajtársaim (nekem ez tetszik, ennyike. És az ennyike ma már igen brutális mélységű érvnek számít!) is megkapják-kapjuk a magukét, magunkat, magamat...mindegy, kijöttem a  mondatból.
Az történt, vagyis hatásvadász mondat kell, na még egyszer: döbbenetes, elképesztő, drámai dolog történt! Végtelen hosszú combokkal. Ja az nem, bár ez is egy közkedvelt figyelemfelkeltő szalagcím...

Szóval az történt, hogy az egyik lányzó, aki a Perla-féle reprezentációs felmérések oszlopos tagja, kiakadt! De annyira,  hogy még sírt is!!! (Aki kér még felkiáltójelet, az jelezze privátban, küldöm aranyoskáim, van itt még bőven!)

És miért sírt a meg nem nevezett, ráadásul végtelen combokkal sem rendelkező nő? Na miért...Naná, hogy férfi húzódik meg a buja, elszabadult könnycseppek mögött.

Történt ugyanis, hogy hősnőnk kicsit elfáradt. Úgy mindenbe bele...Azt hiszem vagyunk így ezzel nem kevesen, viszont sokan.

És mit tett a leány nagy bánatában? Valami hihetetlen dolgot: az imádott férfihez fordult vigaszért.

​A férfi reakciója pedig kimerült a "ne fordulj már be, különben is azért vagy magad alatt, mert meg fog jönni" empátiát még a lábjegyezteben sem tartalmazó szösszenetben.

Probléma megoldva, a szádat befogod, fordulsz a fal felé és várod, hogy megjöjjön!​

Na persze rögtön és azonnali hatállyal megnyitottuk az ülést, melynek nyitókérdése így hangzott:

nincs szomorú nő , csak menstruáló?

Tudom, hogy most legalább annyira fel vagytok zaklatva, mint én, és lelki szemeim előtt látom, ahogy este elalvás előtt álmatlanul forgolódtak majd az ágyban, hogy ez mégis, hogy történhetett meg? 2017-ben?!

Szerintem most visszaveszek az általam diktált, humorosnak kicsit sem mondható ritmusból és igyekszek komolyan viszonyulni ehhez a témához. Már amennyire Perlától ez elvárható.

Szóval drága Uraim, arra jutottunk, hogy a nő az Önök szemében soha nem ember. Mi mindig csak nők vagyunk. És az a dolgunk, hogy mindig nőként viselkedjünk (most nem írom le, hogy milyen szerepek tartoznak ide, azt hiszem ez mindenki számára világos).

Mi nem lehetünk fáradtak, nem búslakodhatunk, nem mondhatjuk el a véleményünket két hangszínnel magasabb oktávon stb. , mert amit ilyenkor kapunk Önöktől az nem más, mint a "ne hisztizz" ill. a "meg fog jönni?" vagy ennek a kettőnek a kombója.

Ennyi, slusszpássz vége finitó. A nő nem szomorú, a nő hisztis.

Aham...

Természetesen elismerem, hogy ezen vádak után olyan jégkirálykisasszonyá válunk, hogy valóban beköszön a személyiség mezejére a HP. szindróma, de azért legyünk már önjelölt párkapcsolati terapeuták és vizsgáljuk meg az ok-okozati összefüggéseket.

Mégis kihez a búbánathoz forduljunk ha valami bánt minket? Vagy ha minden? Kinek a vállára hajtsuk le a fejünket és bőgjük ki magunkat? Ez a testrészük miért tabu a számunkra? Én elhiszem, hogy nincs kétségbeejtőbb látvány egy férfi számára, mint egy síró nő, de higgyék el, hogy nekünk ilyenkor elég pár röhejesen egyszerű mondat, és egy erős, szorító ölelés.

Érzeni azt, hogy ha a problémánk nem is, de mi komolyan vagyunk véve. Érezni, hogy nem vagyunk egyedül a bánatunkban.

Miért degradálják le a szenvedésünket azzal, hogy legyintenek, és a női mivoltunk számlájára írják a könnyeinket? Mit szólnának ahhoz, ha mi is ugyanígy viselkednénk, amikor Önök elbizonytalanodnak? Nekünk miért nincsenek a "hisztis vagy, mert meg fog jönni" kijelentésükkel egyenértékű és megalázó bélyegünk? Mi miért nem mondjuk, hogy: azért sírsz, mert férfi vagy?
Mert konkrétan azzal érvelnek, hogy a nőiségünkből adódóan származnak a problémáink. Nem abból, hogy reagálunk a minket körülvevő világra, eseményekre, megnyilvánulásokra stb., nem. Egyedüli oka a szenvedésünknek az, hogy nőnek születtünk.

És még mindig nem vagyok feminista!

A lezárás rövid lesz és lényegre törő:
nők vagyunk és emberek. Bármilyen furcsa is, de a kettő nem zárja ki egymást.

Tovább
0

Mi kell a férfinak?Úgy gondoltam, hogy amíg a jól megérdemelt nyaralásomat töltöm idehaza (értem ez alatt, hogy lábadozok az influenzából...), addig piszkálom még egy kicsit a férfi-nő témát, elvégre bőven van mit ezen a területen analizálni. De ígérem, hogy amint ténylegesen sikerül hazaköltöznöm, megkomolyodik Perla, és különböző tudományos tézisekkel fogok előrukkolni. Mert akkor lesz időm elmélyedni pl. a svéd filmművészet világában, és érzem, hogy csak arra vágytok, hogy Bo Widerberg filmeket elemezzünk...

Szóval maradjunk még a nemek közti egyetértés (kacc-kacc) mezején.
Valamelyik nap több nő is azon nyekergett nekem, hogy "nincsenek normális pasik", "egyik hülyébb, mint a másik", "hol vannak az igazi férfiak?!", "mindegyik csak AZT akarja" stb. Elég türelmes ember vagyok...na jó, kicsit sem, így hamar elegem lett ennyi altájon viszketést tanúsító, nyenyere-liba hallatán, és arra gondoltam, hogy vizsgáljuk meg a kérdést szemüvegen keresztül is.

Körkérdésem így hangzott: lányok, szerintetek mi kell a férfinek?

Tádám, itt a közjegyző által hitelesített Lista (néha kicsit megszaladok a túlzások mezején- a szerk.)
 

1. szabadság

Igenis egyszer és mindenkorra vegyük tudomásul, hogy a férfinek fontos az, hogy szabad legyen!

Magyarul hitessük el vele, hogy az. Okosan is lehet csinálni, ezért ha mondjuk egy legénybúcsúból úgy tér haza, mint egy Szerbiát megjárt katona, akkor ne növesszünk egyből hét fejet. Még akkor sem, ha a buli előtt megesküdött az édesanyja képe előtt arra, hogy jó fiú lesz. Ne feledjük el, hogy a fogalmak definiálása csak a tankönyvekben alapszik egyöntetű véleményeken.

Engedjük, hogy szárnyaljon, repüljön, ne kössünk rá nyakörvet- kivéve ha szex közben éppen ez a heppje.

És most egy nagy bölcs, női gondolat: minél inkább birtokolni akarjuk a férfit, annál hamarabb lép le.
 

2. nyugalom

ez majdnem egyenlő az előző ponttal, de nyugalom alatt azt kell érteni, hogy pl. amikor a férfi a kedvenc sportműsorát nézi, akkor egész egyszerűen szűnjünk meg. A férfinek is kellenek olyan pillanatok, amikor senki nem zavarja meg. Gondoljunk csak bele, hogy neki is ugyanolyan fontos, hogy kicsit egyedül lehessen, mint nekünk. És ha neki az ér fel egy illatgyertyás élményparkkal, hogy extázisban ül a tévé előtt, amikor a mit tudom én melyik játszik a kivel, akkor ezt tartsuk tiszteletben. Meg úgy mindig máskor, amikor azt kéri, hogy mellőzük a lehengerlő társaságát. Hagyjuk békén, hadd hódolhossan a hobbijának, bármi is legyen az.


3. exstop

Ne faggassuk a volt nőügyeiről! Minek, amikor minden eszközünk megvan ahhoz, hogy kiderítsük róla azt is, amit még a saját anyja sem tud?!

Na, komolyra fordulva: a férfiak általában nem szeretik ha a múltjukban vájkálunk. Tudom, hogy ez számunkra furcsa, elvégre mi mindig mindenen tudunk rágódni, de ők valahogy úgy lettek összerakva, hogy ha valamit lezárnak, akkor slussz-passz vége, nem néznek vissza.
 

4. szentanya

hát ez kicsit necces terep...

Tételezzük fel, hogy a nyuszókád drága jó édesanyja egy tündér. Nos, ez esetben egy rohadt mázlista vagy, és ne nyivákolj semmin, húzódj meg a sarokban és a szádat befogod. Viszont ha a matrózod mégis rajong azért a ri...mamáért, akkor közelíts úgy a dologhoz, hogy a kihívások által erősebbé válsz. Tanúsíts kedves érdeklődést és nyitottságot a mamzer felé, még akkor is, ha a legszívesebben egy urnában látnád a nappali központi részén. És persze te daráltad bele a libát...De ne feledd: az anyja örökre az marad, míg te cserélhető használati cikké válhatsz, ha nem tartod be a játékszabályokat. Tudom, hogy elképesztően nehéz együtt élni azzal, hogy "anyu ezt nem így főzi", meg "anyu ezt úgy csinálta" blablasatöbbi, de ennek is megvan az előnye. Gigászi testre tehetsz szert! Amennyiben a sok elfojtott agressziót ledolgozod az edzőteremben, akkor Réka csak egy tespedt valagú liba lesz melletted.

Amennyiben már nagyon nem bírod a banyát, akkor sem kell elkeseredni: szerinted minek találták fel a vudut? Vagy egész egyszerűen vedd fel a kapcsolatot az orosz maffiával, és innentől kezdve már csak a te kreativitásodon múlik a mami jövőbeni sorsa...

5. mi kell a férfinek? NŐ

Induljunk ki abból, hogy teszem azt a férfi hamvas kis baracként ismert meg és szeretett beléd. Ezen esetben ajánlatos ennél a stílusnál maradni. A férfiaknak fontos a vizuális élmény is, és ha a kapcsolat kezdeti szakaszában egy önmagára igényes nőt ismert meg a személyedben, akkor ne sokkold azzal, hogy egyik napról a másikra átmész ősanyába, és több szőrt növesztesz magadon, mint amennyi neki van. Természetes dolog, hogy a tested változik, az övé sem lesz mindig zeuszi szobor (na jó, csak álmodoztam!), de kicsit se lepődj meg azon, hogy az igénytelenségedre úgy válaszol, hogy éjjel pornót nézve inkább önmaga ura lesz, mintsem hozzád nyúljon.
 

6.  mi kell a férfinak? NŐ és FÉRFI is.

Egy tökéletes világban persze nem szó szerint véve.

Szereted megélni a nőiségedet? Képzeld a férfi pedig szeret férfi lenni. Rengeteg nő sipákol, hogy  "nem érzem magam nőnek mellette", de legyünk őszinték, életünk omlós kis kalácskáját mi is elég gyakran fejbe kólintjuk a feminista mozgalom hangzatos transzparenseivel. Engedd meg neki, hogy udvarias legyen veled, és ne vágj hozzá mindjárt egy hárfát, ha felsegíti rád a kabátot. És akkor sincsen semmi tragédia, ha kiveszi a kezedből az imbuszkulcsot (és tényleg tudom, hogy az mi! Google nélkül!) és helyetted bigyózza meg az izéjét annak a biszbasznak. Lehet, hogy épp az életedet menti meg, amikor nem engedi, hogy intim kapcsolatba kerülj az árammal. Fogadd el, hogy vannak dolgok, amikben ő jobb, mint te, és ha a sors kegyeltje vagy, akkor ez nem a hajfestés és szőrtelenítés, hanem mondjuk fűnyírás, favágás, autószerelés, (olajos, félmeztelen felsőtesttel... te meg közben egy finom itókát szürcsölve hagyod, hogy a látvány megcsiklandozza  a fantáziád azon legmocskosabb részét, amit még a CIA emberei sem tudnának kipréselni belőled...na jó, most egy cseppet a saját fétiseimből táplálkoztam, viszont az élmény már megvan...)

7. okoskodás helyett intelligencia

A férfiak szeretik az okos nőket.

Kivéve, ha a tag egy vén kurafi, full gazdag, és csak arra kellesz neki, hogy kiszívd belőle még a műfogsorát is. Persze a farkán keresztül.

Szerény és alázatos véleményem szerint a férfiak nem menekülnek el azoktól a nőktől, akik nem csak szépek, hanem a fejükben is motoszkál valami. A nagy büdös légörvényen kívül. Nyilván minden egyszerűbb, ha ostoba műribancra specializálódsz az életben maradáshoz, de higgyünk abban, hogy a szeretet visz előre...

8. pozitív árnyék

Van az a mondás, hogy minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll. Azt hiszem nem mondok túl nagy hülyeséget azzal, hogy a férfinek legalább ugyanolyan fontos az érzelmi biztonság, mint a nőnek. A listát összeállító lányok egyöntetű véleménye szerint a férfinek szüksége van arra, hogy időnként a társa ne csak a kedvese, hanem kvázi a menedéke is legyen. Akihez akkor is bátran fordulhat, ha éppen sírni van kedve.

És valljuk be őszintén lányok: van abban valami eszméletlenül über imádnivaló, amikor az izmos férfi felsőtest ráborul a térdünkre, hogy elsóhajtsa bánatát. S mialatt a Kedves könnyei végigperegnek a combunkon, egy másik szálon azt a filmet forgatjuk, hogy a panasz után miképp fogjuk megvigasztalni. A testét...
 

9. Érthető megfogalmazás

A férfi a szó legnemesebb értelmében véve egyszerű alkotás. Olyan mint a teste: semmi dimbes-dombos vonulat, szép egyenes vonalakkal körülhatárolható (ideális esetben).

Szóval kedves nőtársaim, ha egy férfi megkérdezi, hogy mi zajlik a harmatos lelkünkben, akkor valóban azt mondjuk, ami történik ott bent, mert ők biza azt elhiszik. Amíg mi mozaik darabkáira szedjük szét a szavaink betűit is, ők nem misztifikálják túl a dolgokat. És milyen igazuk van...Éppen ezért ne várjuk, hogy megfejtsenek bennünket, mint egy keresztrejtvényt, hanem őszintén mondjuk el, amit valóban érzünk, gondolunk, sejtünk...10. most kapaszkodjatok: a férfiak szeretik a szexet

Befigyelt a spanyolviasz effektus, mi? :D

Szóval a szex. Két test egymásba-össze-meg-szétcsapódása. Csak, hogy tisztázzuk, hogy mi lányok mit is értünk ezen szó alatt.

Műhelytitok: a szexet a megkérdezett hölgytagok egytől-egyig a lista elejére tették. Ha értenék az emberi lélekhez azt mondanám, hogy van itt némi rejtett üzenet a tagok részéről, de nem jellemző bejegyzés rólam az aktáimban, hogy túlgondolom a túlgondolást...

Mélyen tisztelt Uraim, nem tudom mennyire jártunk közel az igazsághoz, amikor ezt a könnyed kis használati útmutatót összehoztuk, mely elvezet bennünket a szívükhöz (meg egyéb testrészeikhez), de kérem Önöket, hogy ne legyenek túlságosan szigorúak hozzánk! Ne felejtsék el, hogy mi is emberből vagyunk összegyúrva, és egyetlen szent cél lebegett a szemünk előtt, eme bejegyzés megírásakor: megérteni a férfit, ami legalább olyan bonyolult feladat a számunkra, mint Önöknek kitapogatni a mi működési mechanizmusunkat.

Tovább
0

Csak a pasik szexelhetnek?Na drága Szentjeim...jó, ezt még Ti sem hiszitek el magatokról, csak gondoltam összehozok valami kedves beköszönést, de szerintem is inkább már csírájában fojtsuk el a túláradó érzelmi megnyilvánulásokat.
Tehát most ugye ott tart az én szürrealisztikus elemeket felvonultató életem, hogy Angliából visszapozicionálom a testemet kicsiny hazánkba. Ez egyelőre ott stagnál, hogy most még csak nyaralni jöttem haza, ami tulajdonképpen összejött, mert olyan náthás lettem, hogy nagyjából annyira vagyok csak képes, hogy fekszek és hagyom, hogy kiszolgáljanak.


Viszont mielőtt férfi híján a láz leterített volna a lábamról, nem voltam rest belevetni magam egy jóféle, hamisítatlan, magyar éjszakába. Azt a szálat mondjuk ne varrjuk tovább, hogy éjfélkor már semmi másra nem vágytam csak egy puha ágyikóra, és kb. két pohár bor után olyan őszintére ittam magam, hogy a hátralevő életemet innentől kezdve abszolút álruhában kell, hogy töltsem.

Szóval helyszín: Magyarországon egy mondhatni menő szeszkatlan, ahova a város entellektüel rétege; rózsaszín álmaikat szövő egyetemisták; meg nem értett középkorú művészek; és a hozzám hasonló lények mind megfordulnak.
És mielőtt feltolom az izgalmi állapotot a tizedikre, következzék egy vallomás részemről-nektek: én szeretek figyelni.

Ez a csini megfogalmazása. A valóság az, hogy hallgatózni és leskelődni.
Imádom lesni az embereket, amikor fogalmuk sincsen arról, hogy valaki figyeli/hallgatja őket. Fogalmam sincsen miért, és mivel hála a jó égnek nem vagyok pszichológus, ráadásul a google-t is csak arra használom, hogy az aktuális poszter-szerelmem seggét lecsekkoljam, így a miért-re nincs válasz.

Nem csinálok ebből nagy ügyet. Kinek mi a hobbija ugyebár, kinek mitől mozdul meg ott bent. Nekem ettől. Na jó, meg a vaskos férfi nyaktól is, melyen serceg a körmöm, ahogy magamhoz húzom, hogy...alaposan elmerüljünk a transzavantgárd művészet megismerésében (kvázi valami olyasmit csináljunk, amiben az intuíció és a képzelőerő domináns szerephez jut...)


Hol is tartottam? Rohadt kultúra, annyira elvonta a figyelmemet...

Ja igen: szombat esti buli. Mellettünk lévő asztalnál öt-hat férfi, téma természetesen a ... nyelvészeti darwinizmus. Higgyétek el nekem, hogy a porondon rendesen szerepelt a természettudomány meg hát a nyelvi művészet is. Meg a meghát.

Miután letudták a szokásos kötelező macsó köröket-értem ez alatt pölö a "minden nő kurva", "nincs jó női sofőr"stb.-tudományos tételeket, az ülés elérte a tetőfokát. Igen-igen, a fő mozgatórúgója a beszélgetésnek a szex lett. Nincs is azzal semmi baj, inkább beszéljünk róla, mint csináljuk, nem? Vagy fordítva helyes?! Én ebbe mindig belezavarodok.

Visszakanyarodva: hőseink igen-igen megkeverték a kártyalapokat. Mert ahogy én nagy okosan kivettem az értekezésükből, az teljesen rendben van, hogy a szexhez mindenkinek joga van. Tiszta sor: beteszi, megpiszkálja, élveznek, kiveszi, kézcsókom. Ideáig mindent értettem. Azt hiszem felesleges megemlítenem, hogy a téma ezen pontjánál hirtelen mindegyik daliának volt egy akkora sztorija, hogy ha a farkuk csak fele olyan nagy lenne, akkor az urak már a világörökség részei lennének.
De nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy végül oda lyukadtak ki, hogy az totálisan rendben van, ha egy hapsi akkor üzekedik amikor csak kedve van hozzá, és az is ha egy nő, de...és mindig a de után jön az érdekes rész. 

Szó szerinti idézet következik: az a nő, amelyik több hapsival volt, mint én nővel, az egy ribanc.

Ennyike. Az ülés lezárva, a bíróság meghozta a döntést.


És akkor én így a hallottak után elkezdtem gondolkodni. Na nem nagyon, mert az kb. 30éve nem sikerül, csak úgy kellemesen megcirógattam a szürke állományomat.

Én nem vagyok egy nagy fogyasztója a fallosz által nyújtott nyirokmasszázsnak, és higgyétek el, hogy tényleg nem. Név és arc nélkül simán be merném vallani ennek az ellenkezőjét, sőt, olyan sztorikkal állnék elő, hogy sok gondom nem lenne, amikor a postás hozza a sárga csekket, mert naná, hogy pénzért hazudnék orgazmust.

Na de kérem szépen mélyen tisztelt Uraim...hogy is van ez? Az, hogy Önök kedvükre csámcsoghatnak egyik nimfáról át a másikra, az teljesen rendben van, de ha mondjuk ugyanezt teszi meg egy nő, az már ribanckodás? 2017-ben? Esküre mondom, hogy nem vagyok egy feminista pitsa, sőt, lazán kiesek az alvázamból ha egy férfi nem tegez le, kinyitja előttem az ajtót, a buszon átadja a helyét -ja nem is járok busszal! Tehát semmi bajom azzal, ha gyengébbnek, de nem kevesebbnek néznek. Viszont azt nem tudom megérteni, hogy mi ez az erkölcsi pálca, amivel a nőkre lazán lesújtanak, ha egy komaasszony mondjuk kedveli megülni a lovat? Vagy oké, bélyegezzék meg, de akkor saját magukat miért tartják vagányabbnak, mi több FÉRFIASABBNAK, ha naponta másik nőt próbálnak fel? Csak a nő ribanc, a férfi nem? Csak a férfiak szexelhetnek a vérmérsékletük szerint, a nők nem? A nő legyen szűz királylány, és várja a kanegér királyfit, aki miután végigtolta a nyugati és a keleti boszorkányt, kiszabadítja a királylányt a sárkány karmai közül, aki a szüzességére vigyázott, majd vízszintbe vágja és kivasalja az erényövét? Vagy hogy működik ez?

Simán végezhetünk férfi munkát, ugyanazon elvárás mellett, de ha minden indok nélkül lefekszünk egy férfivel, akit utána mi hagyunk ott az ágyban reggel, akkor már ócska kurvák vagyunk? Meg a másik kedvencem: "nekem ilyen feleség nem kell". Aha...de az ugye nem gond, hogy a te farokméreted ott van minden második nő vaginalenyomatában?

Bocsánat, kissé nyers voltam. Meg nagyjából tényleg egy vad, vicsorgó, feminista nyomoronc benyomását keltem, de mentségemre legyen monda, hogy a horoszkópom szerint az igazságérzetem igen érzékeny.

Na mindegy, még pár száz év és a szavazati jog mellé megkapunk olyan kiváltságokat is, hogy a kurva jelző nem csak a nőkre érvényes, hanem azokra a férfiakra is, akik szintén kedvelői az egyéjszakás sportfoglalkozásnak.

Addig is iszok néhány kamillateát és közben magamban elmorzsolok egy imát azokért az asszonyokért, akiknek ilyen férjek jutottak. Ja mert a társaság összes tagja férj volt, akik abszolút rendben találták azt, hogy szombat éjjel kottára isszák magukat, a "zzasszony meg csak maradjon otthon a gyerekkel és nézze a rozalindát". Majd minek után az ÉRTELMISÉGI úriemberek ezen jót röhögtek, fizettek a huszonéves felszolgáló lánynak, (természetesen borravaló helyett szexista megjegyzésekkel köszönték meg a lány munkáját) kifelé menet még váltottak arról néhány szót, hogy a bárban melyik nőt hogyan-hányszor, s végül hazamentek a házastársukhoz. Elméletileg.
Nos, ennyi a történet, semmi extra mondhatni. Tudom, hogy a férfiaknak ez a fajta hozzáállása nem új a piacon. Nem is ez lepett meg. Hanem az, hogy milyen évezredes becsípődései vannak az embereknek, és mennyire döbbenet, hogy igenis vannak dolgok, amik soha nem változnak. Ez van, mindenesetre elég lestrapált érzés belegondolni, hogy többek közt azért is költözök haza, mert nem akarok egy olyan országban élni, ahol kénytelen vagyok az arab pasik megvető pillantásait eltűrni csupán azért, mert volt pofám nőnek születni...

Nesze neked Perla, az itthoni bikák közt sem ártana egy kis tisztogatás... Tengermély tisztelet az üdítő és imádnivaló kivételnek!


 

Tovább
0

perla

blogavatar

...hozzáadott cukorral és citrommal ízesített női "gondolatok rendszere" (ha-ha). Nyomokban iróniát és cinizmust tartalmazhat! Fogyaszd egészséggel!

Utolsó kommentek

Utoljára kommentelt bejegyzések