Üdv Cuncuskáim!

Na, akinek hiányoztam, azt ölelem a mellem híján halántékomra, akinek meg nem, egye-massza őt is. Manapság úgyis nagyon menő dolog szeretni. Vagy nem? Mondjuk leszámítva az internetet, ahol kötelező utálkozni. Még szerencse, hogy korunk embere életének csak a nyolcvan százalékát éli a net világában...

Nos, a helyzet az, hogy még mindig nem tértem haza végleg  büszke (ja az a "nemzet vagyunk"..nem baj, maradhat) hazánkba, de annyira ráfeküdtem már erre a projectre (szívből utálom ezt a kifejezést, de szó ne érje a küszöbömet, az ujjaim közé vettem, és ismerkedek vele...) hogy...és mindjárt vége lesz a mondatnak, ezért kissé hanyagoltam Perlát. Ez bizony nem szép dolog, de legalább őszinte megnyilvánulás a részemről. 

Viszont ebben az tikkasztó kánikulában, ami itt közel (nem inkább távol) néha akár még húsz fokban is megmutatkozik, ismét kevertem egy limonádét, és megkínáltam vele a Lányokat.  De nem az ittenieket ám, neeeeem! Az ungárise hübsse menyecskéket (ha már Anglia, akkor legyünk stílusosak, és dicsekedjünk az angol nyelvtudásunkkal, nem de-debár?)

A kérdés, mellyel a frissen kinevezett szerkesztő brigádomat megleptem, roppant bonyolultnak kicsit sem minősíthető, de ugyebár nem lehet mindig Anaximenész filozófiáját bújni, nem?!


Na, és még annyi a sztorihoz tartozik, hogy időközben ismét várost váltottam szigeten belül. Itt pedig már annyi a külsőre és belsőre is leginkább az arab népcsoportra hajazó egyedek száma, hogy arra gondoltam, hogy az Európába való beintegrálódás érdekében csadorban fogok sétálni... Hajam szőke, szemem kék, észre sem veszik, hogy nem közülük való vagyok.

Ja és mielőtt elfelejtem nem a mellékest, hanem a lényeget: képzeljétek el, hogy egy sötét bőrű delikvens köpött egyet.  Igen, egy ilyen arab beütésű... Na nem rám, nem! Ahhoz ugyebár kellett volna gerinc meg tartás is. Oda jönni és ezt megtenni?! (bár lehet, hogy ha egyedül vagyok, akkor simán, hiszen falkába verődve mutatkozik meg igazán a vagány suttyósság...) Szóval arany szentem végigmért, majd a véleménye ebben a reakcióhalmazban fogalmazódott meg... Európában, egy európai nő felé a kis rántott csülkömnek...2017-ben, hogy zabáljam szét azt a búbánatos, prézliben hempergett, édes jó anyja, hát az apuska által odakozmált harmatos kis zúzáját a bitangnak.

Szó szerint.

Vegán létemre.Oké, elismerem, hogy ellenben az ő asszonyával, belőlem nem csak a szemem látszott ki, hanem tényleg ribancosan voltam felöltözve: farmer, rövid ujjú felső és tornacipő. Azért ez még a kistarcsai Jolánka nénit is felháborítaná, nemhogy egy mélyen vallásos embert, aki egy olyan kultúrából szabadult, ahol a nő megkövezése olyan elfogadott dolognak számít, mint nálunk az, hogy celebekből műsorvezetők fejlődjenek ki...

De mielőtt a liberális lelkületű embereket megbántom, szeretném hangsúlyozni, hogy nyilván ezt a hozzáállást otthon is megkaphatom egy olyan férfitől, akinek a vizuális élményküszöbét sértem a megjelenésemmel. Tudom jól, hogy nem minden arab terrorista. Az egyik szomszédom pölö szintén arab, és eddig még nem robbantott (szívem minden robba...izé dobbanásával kívánom is, hogy maradjon ezen az úton)


Mit is akartam...? Ja igen, tehát ezek után megkérdeztem a lányoktól, hogy az otthoni bikák miképp viszonyulnak a gyengébbik nem felé. Otthon is köpködnek, vagy nem félnek szeretni is- játszmák nélkül?


Sokat karattyoltam, gyors összegzés:


- ha elváltál, akkor tuti, hogy nem adtad meg a pasinak azt, amire szüksége volt ( ha gyereket is szültél neki, akkor, biztos, hogy gallyra elengedted magad, és már nem tudtad hozni a kádperem-kemény-fotósokkos-segget )


- ha több diplomád van és több nyelvet beszélsz, akkor egy karrierista picsa;

- ha nincs diplomád és csak magyarul beszélsz, akkor suttyó, proli ;

- ha anyaként is képes vagy megvalósítani az álmaidat, ahelyett, hogy beledöglöttél volna az anyaságba, akkor egy önző dög;

- ha szeretője vagy a szerelmednek, akkor ócska kurva;

- ha nem vagy szeretője a szeretődnek, akkor szánalmas kurva ;

- ha adsz a külső megjelenésedre, akkor pláza cica;

- ha nem követed a divatot, akkor igénytelen-elvont-művészpicsa;

- ha könyvvel bekuckózva, teát szürcsölve szereted az éjszakát, akkor stréber fapicsa ;

- ha szereted élvezni az életet, akkor csak szimplán filléres ribanc vagy...

Itt már nem is figyeltem tovább, levontam a konklúziót: ezek a lányok nem boldogok! (Azért nem kicsit meredek az intelligencia hányadosom, mi?)

Oké, nyilván nem minden nő érzi így magát otthon, és nem is akarok tutit megmondani, arra ott vannak a közösségi oldalakon lézengő "mindenhez értő" kanapé istenek és istennők. Csak úgy bemoccantam a közösségi buliba, ennyi a sztori lényege.

Mára zárul a limonádéstand, jók legyetek, élvezzétek a nyarat, igyatok rendesen- másnap vizet is- tegyetek el a melegből télre, mindjárt az is a nyakunkon, akkor meg a hóval lesz tele a face...na, csók Huncutok!

Ja!!!

Nyugalom Uraim, a következő bejegyzéseben ígérem, hogy Önökhöz nyúlok!