Csók aranyalmák!

Megragadom a ...hmm, péntek van, indul a bizsimizsi. Na, szóval ezentúl minden pénteken lazítunk. Nekem ez lesz a kötelezően nem előírt szieszta ideje. Egész héten csak a hajtás, ezt a napot ezennel kinevezem ... buja pénteknek. Buja...Miért nem használtam eddig? Élvezem, ahogy a számban tekereg...

Szóval. Azok a drága Olvasóim, akik már egy ideje velem élveznek ezen a felületen, minden bizonnyal nem fedeztek fel semmi tematikát a rendszerben. Változtatunk gyerekek, változtatunk. Perla ezentúl minden pénteken olyan témával fog jelentkezni, ami mindannyiunk fantáziáját kellőképpen felizgatja. És most nem Klazomenai Anaxagorasz kutatási eredményeinek a kitárgyalására gondolok. Remélem mindenki képes átlendülni ezen a traumán!

A helyzet az, hogy kőkeményen a szex lesz a téma. Kőkemény...A szex jó, és különben is szerves része az egészséges életmódnak, mi pedig most abban utazunk. Apropó, hajadonok! Íme pár intelem, hogy mely fogásokat érdemes kihúzni az étlapról. Essünk nekik!

Crybaby

Még akkor is tiltólistás, ha Depp!

Szép dolog az együttérzés, és sajnos bennünk nőkben gyakran turbóra van állítva a "meg kell mentenem és gondoskodnom róla" gomb, de hosszútávon önmagad ellensége vagy, ha ezzel a típussal randizol. Természetes dolog, ha egy embernek vannak fájdalmai, rossz napjai, de amikor a tag egyfolytában rinyál, akkor erősen fennáll annak a lehetősége, hogy egy energia vámpírral igyekszel összekötni az életedet. És ez a vámpír nem olyan menő arc, amiket a média által már benyaltunk. Azok a férfiak, akik túl sokat panaszkodnak, semmi másra nem vágynak, mint figyelemre. Rendszerint kisebbségi komplexussal küszködnek, aktivitásra képtelenek, és bármilyen röhejesen hangzik, de akkor érzik magukat igazán "boldognak", amikor nem érzik jól magukat...Szükséged van egy ilyen paradoxonra? 

Pelenkás

Azt mondják, hogy ha felvállalod a tévedéseidet, akkor az építőleg hat a személyiségfejlődésedre. Ám legyen: egyszer egy olyan pasival randiztam, aki az anyjával élt. Akkor volt 35éves. Ne is mondjátok!

Vagyis mondjátok! 

Remélem számít valamit, hogy a kapcsolat nem élte meg a második randit. 

Amennyiben mázlista vagy és elég kitartó, akkor sikerülhet elcsábítani a pasit az anyja mellől, de ha jót akarsz magadnak, akkor nem szenvedsz vele

A jelenség lelki okai közt elég siralmasan hangzik, hogy ezek a srácok vagy túl kényelmesek ahhoz, hogy leváljanak az anyjukról, vagy, ami talán még ennél is rosszabb: olyan erős érzelmi szálakkal kötődnek hozzá, hogy totálisan alkalmatlanok arra, hogy érett, felnőtt férfiként éljék az életüket. 

Mérethibás

Dehogynem a méret a lényeg! Abban az értelemben, hogy a féltékeny pasi rendszerint nem elégedett a kis harcossal, aztán a lelki nyomorát meg te szenveded el. Ő az, aki mindent megtesz a kényelemed érdekében, valójában azonban arról van szó, hogy egy ingerszegény környezet megteremtésére törekszik. A célja az, hogy rajta kívül max. még az apáddal legyen kapcsolatod a hímneműek közül, de egy férfi unokatesó pl. már erősen a necces kategória határát súrolja. Ebből a típusból kerül ki a legtöbb bántalmazó, szóval ha egy olyan fazonnal akadsz össze, aki hisztizni kezd, ha egy férfi kollégáddal haveri kapcsolatot ápolsz, akkor ajánlatos minél előbb lemondanod az esküvői ruhapróbát. 

Dr. Entellektuel

Pfff...na ez még egy érdekes faj. Amennyiben nincs diplomád, akkor "egyáltalán minek élsz?" alapon közelít nemhogy a nők, de minden ember felé. Ő az, aki mindent tud. De tényleg mindent. Legyen az agyátültetés, vagy éppen a kaktuszpálinka rejtelmeinek a tudománya, ő szuperagy minden területen. Abszolút felvállalja, hogy szívességet tesz neked azáltal, hogy veled van, egyszerű, múlandó kis halandóval, és érezd magad bazi megtisztelve, hogy egyáltalán arra méltónak tart, hogy kielégüljön benned. 

Volt szerencsém egy ilyen példányhoz is- igen, mert egy kopírozni való díjnyertes nőstény vagyok azért... Vele nem szabadott olyan hétköznapi dolgokról beszélgetni mint pl. "mi legyen a vacsora?", "számlákat befizetted?" stb. Ne röhögtessük már egymást, hogy majd lepillant az Olümposz tetejéről és ilyen bagatell, földi dolgokkal foglalkozik. Igazán szép kapcsolat volt. Mármint a vége, amikor különváltunk. 

A Művész Úr

A sors "kegyeltje" vagyok, hogy ismerek közülük párat. Lányok, húzzátok szorosabbra a bugyigumit, mert egy ilyen pasinak a hisztijeit elviselni, határozott idegrendszert követel. Örökösen a démonjaival küzd, egyik végletből esik a másikba, állandóan megkérdőjelezi  tehetségét, és a világ érettségét ahhoz, hogy az kellőképpen képes-e értékelni az ő művészetét. 

Rendszerint még a nemi identitásában sem biztos, gyakran váltogatja a partnereit, hogy "megújuljon", "ihletet merítsen", "múzsát keressen". Mentségükre legyen mondva, hogy legalább megmagyarázzák, hogy miért szeretik több helyen reptetni a madarukat.

Mr.Szex

Na ő az, aki pont olyan, mint az a mosógép, amit az egyik barátnőm nagy lelkesen megvett. Mert ugye hűűű de klassz, meg jó, és az ára is szuper. Aztán most az van, hogy a mosógép amikor pörgeti ki a ruhákat, akkor közben egyúttal a fürdőszobában is repked, és precízen leveri a csempét. Ennek felismerése után az éles eszű nők összedugták a fejüket, hogy megfejtsék a probléma okát, és hamar rájöttek, hogy az a legjobb, ha megkérdeznek egy okos férfit. Az persze totál lazán, szinte unottan bemondta: konstrukció hibás. Vagy valami ilyesmi. Én annyira értek a mosógép mechanikájához, hogy imádom a tiszta ruha illatát, aztán csókolom. A lényeg, hogy ezért volt leárazva, de a nő mit nézett: mosógép, vagyis képes teljesíteni abban, amire megalkották. 

Ugyanez a helyzet a szexmániás  pasival is. Első körben örülünk neki, hogy milyen jó, hogy van egy hancúrfink, aki nem tud betelni velünk, és folyton hemperegni akar csak velünk. Nekünk nőknek erre az érzésre legalább annyira szükségünk van, mint arra az élményre, hogy nyilvános helyen a barátnőinkkel együtt menjünk ki a mellékhelységbe. 

Aztán valahogy elromlik a dolog. Ráébredünk, hogy Mr. Fallosz számára semmi mást nem jelentünk csak egy odút. De szó szerint. Ahova bármikor BEheVERészHETI magát...És egy szép napon szembe csókol minket a felismerés, mely a "nagyon gyorsan húzd fel a gatyádat és lépj le!" mondat formájában fogalmazódik meg bennünk, ill. bukik ki belőlünk.

A Tökéletes Férfi

Hetedikként pedig álljon (sóhaj) itt a felsorolás végén A Férfi, akire mindannyian vágyunk: Mr. Tökély. 

És miért szerepel a listán? Azért, mert vele tuti, hogy soha nem fogsz összejönni. És miért? Mert vagy nős, vagy meleg, vagy szerinted meleg, vagy egész egyszerűen annyira béna vagy, hogy amikor végre valahára belép az életedbe, és csak téged akar, akkor hibátlanul cseszed el az egészet. Örökre. 

A lista még persze folytatható, de ne búsuljunk lányok, semmi para.  Gondoljunk arra , hogy Marilyn Monroe is magányosan halt meg, pedig egy világra való pasi-tömegből szemezgethetett, tehát a hiba talán nem mindig bennünk van.

Kivétel ez alól az új plakátfiúm. Jaj lányok, Henning Baum! Hát én tűzoltókat hívok magamra, amikor meglátom őt! Ja mégsem, mert egyenruha fétisem is van. Olyan szépek benne...há' még nélküle! De most mondjátok meg: kellett nekem tévéznem?! Az ember lánya nagy életundorral kapcsolgatja a dobozt, aztán egyszer csak kimászik a vízből a...német Herkules, akinek az ölelésében még egy férfi is biztonságban érezné magát. Komolyan mondom, ő a harmadik férfi az ABBA-ban, csak ő olyan csodálatosan-messzemenőkig fenséges példány, hogy kedvem lenne örökbe fogadni. Pedig abszolút nem a zsánerem, sőt! De elismerem, hogy vele szívesen levitetném a szemetet, és utána nem zárnám kulcsra az ajtót, de még a hálószobába vezető utat is kockacukrokkal szórnám tele. Vagy mit tudom én mi szítja fel a tüzet az ilyen tizenkét liftet lenyelt fickókban. Nem mondom, durván átértékelődött bennem Robin Schulz Willst du... című dala, amióta Henning felvette a hófehér keszkenőmet. Keszkenő, mit álszenteskedek??Neki a színpadra a gyerekkori koala macimat vágnám fel. Velem együtt... Oké, leálltam!

(Hogy rontanál meg te német bika! - a szerk.)

Drága Uraim, ígérem, hogy hasonlóan kegyetlen leszek akkor is, amikor magamat, és a nőtársaimat veszem górcső alá. Maradjanak velem, és bebizonyítom! Jóóó lesz!

Kövess a Facebookon is