Jaj most, hogy végre túlestünk a krízis helyzeten és megtudtuk, hogy valójában mi is van Bódi Szilvi és Szente Vajk között, ideje, hogy tovább szürcsöljük a limonádénkat és folytassuk a férfiak kitárgyalását. Egy végtelen rémálom volt ez az elmúlt pár nap, amit Szilvi magánéleti válságaként átéltem!

Nyugi, nem kell felháborodni, én citromlével megkenve szeretem nyalogatni...

 

 

Lányok, ismét körkérdés: tegye fel az a kezét, aki még soha nem kívánt meg foglalt férfit?

Sárika néni és a kedves édesanyja! A kötőtű szakkör hétfőnként van, és két emelettel feljebb, köszönjük szépen a megtisztelő jelenlétüket!

Mint már többször utaltam rá, jelenleg az életemnek azon szakaszában lebzselek, amikor vállalom önmagamat. De olyannak amilyennek piacra dobtak. Amúgy ez azért is nagyon egyszerű dolog, mert fogalmam sincsen milyen vagyok. Hiszen valahányszor definiálni akarom önmagamat, akkor azt mindig máshoz viszonyítva teszem. Ennyi, nem bölcselkedünk, foglalkozzunk a férfiakkal

Szóval az a nagy helyzet, hogy nekem már tetszett meg nős férfi. És most is. Igeeeeen, még mindig odáig és vissza vagyok Henning Baumért...A nyuszitól őt kérem. Felőlem akár még nyuszijelmezben is jöhet...huu ez perverz, na majd holnap rosszalkodunk, most még tudományosan vizsgáljuk az ellenkező nem markáns képviselőit. 

Szó mi szó,  ha az ember valamiben jó, az a mások feletti ítélkezés. Kegyetlenül. Nálunk lányoknál ez profi szinten megy. Minden harmadik nő egy szakadt céda, és persze csak mi vagyunk a modern királylányok, akiknek egyetlen egy bűnös gondolatuk sincsen. 

Mondjuk speciel nálam a fogalt férfi pont tabu téma, de nem azért, mert szent asszony vagyok, hanem, mert okos, és szerény. A francnak kell egy macerás kapcsolat. Van elég bajom saját magammal is, nem kell, hogy még hozzám vágja más is a hátizsákját. 

Szóval én ha valaha elfantáziálgattam egy foglalt fickóval, akkor az kb. mindig azon a szinten lebegett, mint a roppant romantikus, de tömény erotikával átitatott kapcsolatom a Henninggel. 

 

(ezt csal neked Perla, csak tőlem, mert mástól úgysem kapod meg soha - a szerk. ) 

Mindig is piszkálta a kérdéseket tartalmazó agyféltekémet az, hogy vajh bizony miért vonzódunk egy hajszálnyival jobban a foglalt férfiakhoz? 

Nos, az alábbi eredményekre jutottam, szakik segítségével:

1. Kolumbusz tojása: a nős pasi képes hosszútávú kapcsolatra. Röhej nem? Pedig igaz. Kutatások kimutatták (nem angol, amerikai ;) ), hogy a nők sokkal jobban izgultak rá bizonyos pasikra, miután megtudták róluk, hogy nősek. A megkérdezett nők azzal indokolták a választásukat, hogy ezek a férfiak már bebizonyították, hogy megbízhatóak és alkalmasak egy komoly párkapcsolatra. 

2. A karikagyűrűt viselő férfiak "idősebbek". Bármilyen őrültségnek hangzik, de tény, hogy az az illető, aki egy ilyen komoly lépésre szánja el magát, az mindenképpen érettebben gondolkodik a kortársainál. (Kivéve persze ha mondjuk cső részegen Las Vegasban mondja ki a boldogító igen-t) A nők alapjában véve vonzódnak az idősebb férfiakhoz (és most nem a 80éves aranyemberekre gondolok, akik mellett mindig ott virít az ügyeletes Ms. Plasztik). Ez az apaház való kötődésünkre vezethető vissza amúgy. Apa megvéd, apa erős, apa a hős.  

3. Nem hiányozhat az okok közül az sajnálatosan szomorú tény sem, hogy sok nő csupán azért hajt rá egy nős férfire, mert az "elorozásélménye" teszi boldoggá. Egyértelmű, hogy ezeknek a nőknek igen ajánlatos lenne pszichológushoz fordulniuk, de ők nem ismerik fel, hogy a hajtóvadászatuk nem más, mint egy pszichológiai betegség, mely a kisebbségi komplexussal és az önbizalomhiánnyal áll szoros összefüggésben. 

 

4. A nős pasik őszintébbek. Azt hiszem lányok, elmondhatjuk, hogy nekünk van a világon a leggyönyörűbb szemünk. Mindegyikünknek. Kivétel nélkül. Mennyiszer hallottuk ezeket az általános és süket dumákat, és a pályázó kreativitásától függően vagy elhittük, vagy nem. A vásári kacat-bókoknak a hátterében rendszerint mindig egy hajtómű dolgozik: a nőt ágyba vinni. Ezzel szemben az a férfi, aki már meglelte élete párját, az igazat mondja. Hiszen minek túlozna, amikor valaki hazavárja és szereti őt? Szóval ha egy foglalt férfi (aki TÉNYLEG szereti a párját) azt mondja, hogy csinos vagy, akkor azt elhiheted. 

5. Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy? Nos, mi lányok szeretjük a trendi dolgokat. Felesleges részleteznem, hiszen egy egész iparág épült a női hóbortokra. A foglalt férfi mindenképpen népszerű, hiszen már túl van számos párkapcsolaton, és akadt már valaki, aki arra érdemesnek találta, hogy össze kösse vele az életét, kvázi: a cucc le van tesztelve, és megbízhatónak tűnik. 

Konklúzió: az nincs. Viszont  számos női véleményt összevetve általánosságban elmondható, hogy akármilyen pszichológiai magyarázat is áll a hátterében, ha egy nő ráhajt egy foglalt férfire, az mindenképpen beteges, és szánni való. 

 

Maradjatok velem, szexi fehérneműt előszedni, holnap buja-péntek! 

Kövess a Facebookon is